Απιστία & Μοιχεία2017-06-19T13:54:26+03:00

law_6-compressor

Απιστία & Μοιχεία

Με το πέρασμα του χρόνου η απιστία έχει μετατραπεί σε ένα σύνθετο ζήτημα που δεν αφορά μόνο την σεξουαλική συνεύρεση δύο ατόμων. Ως απιστία δύναται να θεωρείται και η ανταλλαγή μηνυμάτων ερωτικού περιεχομένου, τα ερωτικά τηλεφωνήματα κ.λπ. Όποια μορφή απιστίας και να έχει δεχθεί κανείς σίγουρα είναι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός που δρα καταλυτικά στην ψυχολογία και την καθημερινότητά του.

Η αλλαγή της συμπεριφοράς, οι λεκτικές επιθέσεις, η αδιαφορία κάνουν το δέκτη να αισθάνεται κατώτερα και να βιώνει την παραμέληση. Το θέμα τις απιστίας δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ερασιτεχνικά από ανθρώπους με ημιτελή ή υποτιθέμενη γνώση του ζητήματος.

Εάν αναζητάτε αξιόπιστες και πραγματικές λύσεις δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στα γραφεία μας. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και μέσω μίας κατάλληλα σχεδιασμένης έρευνας σας υποσχόμαστε αδιάσειστα στοιχεία και απαντήσεις. Χειριζόμαστε κάθε υπόθεσή απιστίας με απόλυτο σεβασμό απέναντι στην προσωπικότητα, την ιδιωτικότητα και τη ζωή του ατόμου.

Η εχεμύθεια και η υπευθυνότητα που επιδεικνύουμε μας βοηθούν καθημερινά να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας.

Όσον αφορά τη μοιχεία, οι υποθέσεις συζυγικής απιστίας αποτελούν ένα πολύ διαδεδομένο αλλά σύνθετο είδος ιδιωτικών ερευνών. Η υποψία ότι μπορεί κάποιο τρίτο πρόσωπο να έχει εισέλθει στη ζωή ενός εκ των δύο στο ζευγάρι, μπορεί να αποτελέσει τη σπίθα που θα κλονίσει την ευτυχία τους.

Οι αμφιβολίες που δημιουργούνται στο άτομο σε σχέση με την ακεραιότητα του/της συζύγου μπορεί να τον/την οδηγήσουν σε βεβιασμένες κινήσεις και λανθασμένες αποφάσεις.
Προτού προβείτε σε αυθαίρετα συμπεράσματα θα πρέπει να έχετε ελέγξει πλήρως την κατάσταση έτσι ώστε να βεβαιωθείτε τι ισχύει και τι όχι.

Οι άνθρωποι του γραφείου μας, μέσα από υπεύθυνες επαγγελματικές ενέργειες σε τέτοιου είδους υποθέσεις, φέρνουν στο φως όλα τα στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε να έχετε μία απόλυτα βέβαιη και ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης. Με απόλυτο σεβασμό και λεπτομέρεια, φωτίζουμε κάθε πτυχή της υπόθεσης, αφήνοντας εκτός κάθε συναισθηματική εμπλοκή του εντολοδόχου μας.

Προτού αποκαλύψουμε στον άνθρωπο που μας εμπιστεύθηκε οποιαδήποτε πληροφορία, έχουμε κάνει πολλαπλό έλεγχο διασταύρωσης των στοιχείων που έχουμε στη διάθεσή μας.