Διαζύγια2017-06-19T13:57:59+03:00

law_6-compressor

Διαζύγια

Ένα από τα βασικά πεδία δραστηριοποίησης του γραφείου ιδιωτικών ερευνών EFFECTIVES I.P. είναι τα διαζύγια. Σήμερα, τα διαζύγια έχουν πολλαπλασιαστεί και αρκετοί γάμοι που ξεκίνησαν με όνειρα και προσδοκίες λήγουν άδοξα εξαιτίας συζυγικής απιστίας, ασυμφωνίας χαρακτήρων, κρουσμάτων βίας ή άλλων λόγων. Έτσι, βλέπουμε το πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η μέθοδος που πρέπει να ακολουθήσουμε, δεδομένης της κρισιμότητας της κατάστασης.

Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής μας ένας από τους κυριότερους στόχους είναι η διαφύλαξη των δικαιωμάτων όλων των εμπλεκόμενων σε ένα διαζύγιο μερών. Αυτό δεν είναι κάτι εύκολο, καθώς τα διαζύγια από τη φύση τους αποτελούν ένα σύνθετο πρόβλημα λόγω του ότι επιμέρους παράμετροι (περιουσία, διατροφή – επιμέλεια των τέκνων, διατροφή της συζύγου, τυχόν βίαιη συμπεριφορά) απαιτούν ολιστική και εξονυχιστική προσέγγιση προκειμένου να διαλευκανθούν.

Η γνώση και η εμπειρία που έχουμε αναπτύξει μας επιτρέπουν να ακολουθούμε την κατάλληλη ανά περίπτωση ερευνητική μέθοδο και να προχωρούμε σε εξαγόμενα που να διακρίνονται για την εγκυρότητά τους. Είτε έχουμε να κάνουμε με περιουσιακά ζητήματα είτε με θέματα επιμέλειας σκοπός της ιδιωτικής έρευνας είναι η αποφυγή ανεπανόρθωτων κινήσεων εκ μέρους των συζύγων.

Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σταθούμε στο πλάι σας προκειμένου να σας παράσχουμε ολοκληρωμένες και εμπεριστατωμένες απαντήσεις στα ερωτήματα που σας απασχολούν και δεν σας επιτρέπουν να ηρεμήσετε.